board

Board

daniel-matei-2

Decizia Impact Hub Bucharest de a aduce Climathon-ul și în capitala noastră a venit ca urmare a nevoii de a transforma Bucureștiul într-un oraș mai verde prin combaterea efectelor negative ale schimbărilor climatice și de a pune orașul pe harta inovatorilor în domeniu. Soluția propusă de Acoperișul Verde răspunde întocmai acestei nevoi și ne dorim să o vedem implementată la o scară cât mai largă.

Daniel Matei / Business Development Manager @ Impact Hub Bucharest

Asociația Peisagiștilor din România – AsoP urmărește încă de la început demersurile pe care Asociația Cartier Aviației le dezvoltă pentru stabilirea unui cadru care să permită crearea de terase verzi în țara noastră. Generarea unei platforme de informare cu privire la sistemele tehnice de green roof constituie din punctul nostru de vedere o importantă piatră de temelie pentru dezvoltarea contextului tehnic, legislativ și instituțional pentru construirea acoperișurilor verzi în România.

Diana Culescu / Președinte @ Asociația Peisagiștilor din România – AsoP

diana-culescu
mihai-simiuc-founder-urban-monkey

Urban Monkey susține cu 5 cenți din fiecare sticlă vândută, proiecte care fac orașele un loc mai bun, mai sustenabil pentru locuitorii săi, tocmai de aceea am decis să susținem proiectul Acoperișul Verde la Climathon 2019. Ne dorim ca Bucureștiul să fie un loc mai verde și credem în soluția propusă de Asociația Cartier Aviației de a transforma terasele blocurilor vechi în acoperișuri verzi. Vom susține și vom comunica acest proiect, astfel încât cât mai multă lume să poată beneficia de această idee.

Mihai Simiuc / Founder @ Urban Monkey